Har I oplevet øget vægt som følge af parforhold, børn og en travl hverdag? Er I blevet mere venner end kærester, har I skabt uhensigtsmæssige vaner sammen, der indeholder...
Parforløb
kr7000

Start med en gratis introsamtale

Hvad er et parforløb?

Et parforløb er til jer, der som par, gerne vil skabe sundere vaner og opnå et vægttab

Har I oplevet øget vægt som følge af jeres parforhold, børn og en travl hverdag? Er I blevet mere venner end kærester? Har I sammen skabt uhensigtsmæssige vaner, der indeholder snacking og inaktivitet måske på grund af kedsomhed og magelighed i forholdet og hverdagen? Eller har I et ønske om børn, hvilket besværliggøres af overvægt?

Uanset grundene, om parforholdet kun er et par år eller I har været gift i mange, kan der være et ønske om, sammen at skabe sundere vaner - og her kan jeg hjælpe jer.

Forløbet består af 11 sessioner og starter med at være 1 gang om ugen de første 3 gange og herefter mødes vi cirka hver 2. uge. 

 

 

Hvad?

Jeg vil sammen med jer afdække jeres nuværende vaner både som par, men også jeres individuelle. Vi vil snakke om jeres hverdag generelt, jeres kost og sammen finde frem til, hvor jeres udfordringer ligger. Vi vil altså tage udgangspunkt i jeres liv, som det er nu og med små justeringer implementere sundere vaner hos jer. Forløbet vil starte og slutte med en vejning og arbejde frem imod, at I selv bliver i stand til at holde kontrollen over jeres vaner, sådan at jeres vægttab bliver varigt og I ikke falder tilbage i jeres gamle vaner, når forløbet er slut. Dette vil blandt andet ske gennem hjemmeopgaver og konkrete redskaber I får gennem samtale med mig. Ikke mindst vil antallet af sessioner og dermed den tidsperiode jeg følger jer, give større chancer for, at jeres vaner bliver varige.

Hvorfor?

På mine individuelle forløb lægger jeg stor vægt på klientens netværk og støtte i forbindelse med et

vægttab, en livsstilsændring. Det har enorm stor betydning, at

man ved, der er nogen, der støtter én og ikke mindst er afklaret

med, at personen skal i gang med et større personligt arbejde.

Møder man modstand fra sit netværk, måske på hjemmefronten,

er det de færreste der har nok styrke til at klare sig igennem et

forløb. Blandt andet derfor giver det SÅ god mening, at indgå i et

parforløb, hvor I støtter hinanden og hjælper, når det er svært.

Det bliver hårdt arbejde, men det er nemmere, når I er enige om, at der skal ske ændringer og i I fællesskab beslutter hvilke.

Lyder det som noget for jer, så book en tid eller kontakt mig, så starter vi med en gratis introsamtale, hvor jeg kan møde jer og I kan høre mere om forløbet.

Jeg holder til i Det Sunde Hus i Aarhus og her vil sessionerne finde sted.

love_beach_hands_mar_water_sol_litoral_b